30-07-2022 08:17:15

Маленький шахіст з Харкова зібрав гроші на підтримку дітей, які постраждали через війну

Фото: Харківська обласна рада

 

 Харків'янин Максим Стремоухов грав у шахи з перехожими, щоб зібрати кошти на підтримку ЗСУ та постраждалих через війну дітей.

Максим Стремоухов – один з членів гуртка «Шахи» Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» (керівниця – Галина Шаповал). Незважаючи на юний вік, хлопчик уже завоював першість серед своїх однолітків, ставши чемпіоном Харкова та Харківської області з шахів.

Перебуваючи на Закарпатті, Максим знайшов власний спосіб, як можна зробити внесок у спільну перемогу. 23 та 24 липня він взяв участь у різноманітних заходах, направлених на підтримку ЗСУ та дітей, які постраждали внаслідок війни.

Задля того, щоб зібрати кошти на підтримку Збройних Сил – грав з усіма охочими в шахи і навіть взяв участь у шаховому турнірі, щоб допомогти іншим дітям, які також стали жертвами бойових дій.

 

 

 «Максим не тільки успішно зіграв, а й зробив внесок у майбутню перемогу. Вітаємо його з успішним виступом у турнірі та бажаємо подальших успіхів за шаховою дошкою під мирним небом України!» –  повідомляють у Харківському обласному палаці дитячої та юнацької творчості.

 

 

 

Автор:Юлія ГнатченкоАвтор:Юлія Гнатченко

 

Джерело: https://www.slk.kh.ua/news/suspilstvo/malenkih-sahist-zibrav-grosi-na-pidtrimku-ditej-aki-postrazdali-cerez-vijnu.html?fbclid=IwAR2j-1c8qi52wh-R-di0PmsPumaNdbEp7yIWZesx2x1UEn063Zn8g67IODs