25-03-2013 11:55:13

Чемпіонат Харківської області "БІЛА ТУРА - 2013"

 

23 березня 2013 року на базі клубу "Гагарінець" пройшли обласні змагання з шахів серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів "Біла тура – 2013".

 

Участь прийняли 35 команд міст обласного підпорядкування, районів Харківської області та районів міста Харкова (максимально можлива кількість команд – 42).

У складі кожної команди повинні бути три хлопця та одна дівчина 1999 року народження та молодше. Необхідно відмітити, що всі команди змагаються в одному турнірі за швейцарською системою, але підсумки підводяться загальні та по трьом групам – одна по м.Харкову (третя) та дві – по області (перша та друга).

 

Підсумки змагань:

1-е місце у загальному заліку та має право представляти Харківську область на Всеукраїнських змаганнях ХЗОШ №68 Комінтернівського району


Підсумки змагань по підгрупам:

 

1-е місце за першою групою (команди із Харківської області) – Вільшанська ЗОШ Дергачівського району (тренери – П.М.Алаєв та В.А.Михайліченко).

 

1-е місце за другою групою (команди із Харківської області) – Дворічанська ЗОШ Дворічанського району (тренер – Г.Л.Ковальов).

 

1-е місце за третьою групою (команди міста Харкова),   – ХЗОШ №68 Комінтернівського району (тренер – О.В.Вінниченко).