06-06-2012 00:06:55

ТРЕТІЙ ЕТАП БАГАТОЕТАПНОЇ ВІДКРИТОЇ ПЕРШОСТІ ДЮСШ "КОЛОС" ДЕРГАЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

 

26 травня 2012 року відбувся третій етап багатоетапної відкритої першості ДЮСШ "Колос" Дергачівського району, який було проведено з розподілом по розрядних групах. Юні шахісти змагалися в турнірах серед безрозрядників, юнацьких розрядів, третіх розрядів. А в турнірі серед перших та других розрядів також прийняли участь дорослі шахісти. Вперше в Дергачівському районі одноденні масові шахові змагання було проведено за межами м. Дергачі – на базі Солоницівського колегіуму (директор – І.Ф.Околічний). Необхідно відмітити, що на турнірах буле трохи менше представників Дергачівщини, ніж завжди (мабуть, все ж таки дається взнаки відсутність регулярного прямого пасажирського сполучення між двома напрямками Дергачівського району – Бєлгородським та Сумським). Але при цьому до нас завітало дуже багато гостей із Харкова та Харківського району. Окрім представників Дергачівських шахів (Дергачі, Солоницівка, Вільшани, Подворки, Безруки), участь у турнірах приймали юні шахісти КДЮСШ №3, КДЮСШ №4, ЦДЮТ №4, ПДЮТ "Істок" міста Харкова та ДЮСШ Харківського району Харківської області. Загальна кількість учасників – 60 осіб, що є рекордом наших масових шахових змагань! Всі гості осталися задоволені рівнем організації змагання, та висловили побажання, щоб їх запрошували на наступні масові шахові змагання у Дергачівському районі.

У наступному 2012-2013 учбовому році планується проводити подібні одноденні масові шахові змагання кожної останньої суботи місяця почергово на базі Дергачівської гімназії №3 та Солоницівського колегіуму. Кожної першої суботи місяця планується проведення подібних турнірів на базі Безлюдівської загальноосвітньої школи (Харківський район). Положення по цім турнірам буде розміщено на сайті пізніше.

Організатори запрошують до участі у вищенаведених одноденних масових шахових змаганнях тренерів з шахів із своїми вихованцями із Харкова та Харківської області.